avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cota de 5,5% sanatate
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cota de 5,5% sanatate

Buna ziua, sunt adm as proprietari si doresc sa stiu daca trebuie sa plateasca cota de 5,5% sanatate administratorul(este cu contract conv civila, avind functia de baza in alta institutie), presedintele(contract de mandat- nu lucreaza in alta parte dar nu e nici pensionar), cenzorul sef(functia de baza in alta institutie)?.Mentionez ca am platit pina acum doar 10,5 % pentru toti trei si somaj doar pentru administrator.Doresc sa fim in legalitate si pina acum nu am gasit un raspuns corect.Multumesc. O zi buna
Cel mai recent răspuns: drg75 , utilizator 14:52, 9 Martie 2011
Pai daca spuneti ca vreti sa fiti corecti trebuie sa faceti administratorului CIM cu timp partial, presedintelui si cenzorului contract de mandat (care este venit asimilat salariului) si sa platiti pentru fiecare, pe langa venitul net, toate contributiile datorate de angajat si angajator, ca la orice angajator din tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul venit din salarii incepand cu 1 ian 2016 ligadiangeli ligadiangeli Buna ziua, As dori sa aflu, incepand cu 1 ian 2016: 1. care sunt cotele de contributii sociale datorate de salariat incadrat cu CIM; 2. care sunt cotele de ... (vezi toată discuția)
Contributii aferente conventiilor civile aureliao2015 aureliao2015 Buna ziua Ce contributii se platesc pentru conventiile civile? As vrea sa intocmesc pentru o asociatie de proprietari, pentru administrator, presedinte, ... (vezi toată discuția)
Personalul angajat intr-o asociatie de proprietari lorelena1306 lorelena1306 Am nevoie de cateva lamuriri cu privire la personalul angajat intr-o asociatie de proprietari: 1. Presedintele are contract de mandat. Ce impozite plateste? ... (vezi toată discuția)