avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ordin Nr. 899 / 28-01-2011 (M.D.R.T.)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ordin Nr. 899 / 28-01-2011 (M.D.R.T.)

Hello,

Stie cineva unde pot gasi continutul complet al Ordinului nr. 899 / 2011 pentru aprobarea Normelor metodologice privind eliberarea certificatelor de clasificare, a licenţelor şi brevetelor de turism?

Multumesc anticipat,

Alte discuții în legătură

Acordare brevet de turism catalincata91 catalincata91 Am terminat facultatea Constantin Brancoveanu din Valcea specializarea turism iar dupa absolvire am facut niste acte pentru acordarea brevetului de turism. Am ... (vezi toată discuția)
Licenta agentie de turism? intrebare! andreikaraev andreikaraev Pentru obtinerea licentei de turism, persoana care conduce agentia trebuie angajata cu norma intreaga? Nu se poate face un contract pe 2 ore/zi? (vezi toată discuția)
Agentie de turism -angajat cu brevet de turism tip contract Ccc23 Ccc23 Pentru ca o agentie de turism sa functioneze ai nevoie de un angajat cu brevet de turism,intrebarea e angajatul trebuia sa fie angajat cu norma intreaga sau se ... (vezi toată discuția)