avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... unde si ce platesc pentru un contract de prestari ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

unde si ce platesc pentru un contract de prestari servicii?

ce comisioane trebuie sa platesc pentru un contract de prestari servicii la o asociatie de proprietari?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 15:15, 14 Martie 2011
In calitate de ce? Cine a prestat? Ce a prestat? Dv. cine sunteti, din partea asociatiei sau prestatorul?
Buna ziua,
eu sunt administratorul asociatiei si doresc sa aflu ce declaratii trebuie sa depun si unde pentru mine si femeia de serviciu.
Multumesc anticipat.
Daca aveti ambii conventii civile si
- daca sunteti pensionari - Declaratia 100 pentru impozit din venituri prvenit din cnventii (contracte) civile. Atentie, nu salarii!
- daca nu sunteti pensionari - Declaratia unica 112 pentru CAS, somaj si impozit din conventii civile.
eu sunt angajata iar femeia de serviciu pensionara
contributiile se scad din salariul brut stabilit in contract?
Daca aveti un model de contract va rog sa mil trimiteti.
Ultima modificare: Luni, 14 Martie 2011
dana_teo, utilizator
Da, contributiile se scad din salariul brut, ramanand salariul net (in mana).
Pentru model de contract intrati pe Documente utile din dreapta oricarei pagini a acestui forum si cautati acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie civila pentru femeie de serviciu cami64 cami64 Buna ziua, In situatia in care asociatia de proprietari incheie o conventie civila cu femeia de servici ,aceasta beneficiaza de vechime in munca, incepand cu ... (vezi toată discuția)
Contributii retinute la presedintele unei asociatii de proprietari giv giv Buna ziua! Datorita faptului ca nu am gasit un raspun exact care sa ma lamureasca 100% stimati colegi va supun atentiei urmatoarea problema: Avem un ... (vezi toată discuția)
Contributii pentru venituri din contracte civile doina62 doina62 contractele de conventie civila(femeie servici,administrator,cenzor,presedinte) creaza obligativitatea de a plati doar impozitul de 16%?.Si ce declaratie se ... (vezi toată discuția)