avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... prescrierea pedepsei cu inchisoarea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

prescrierea pedepsei cu inchisoarea

in conformitate cu articolul 208-209 cp o persoana a fost condamnata la o pedeapsa cu inchisoarea de 3 ani as dori sa stiu la ce data se poate prescrie pedeapsa.Mentionez ca persoana respectiva a ramas definitiva in anul 2004 va multumesc
Cel mai recent răspuns: mario ion 74 , utilizator 20:59, 12 Martie 2011
dupa 8 ani conform art. 126 al.1 lit.b C.p., daca nu au fost executate acte de intrerupere a curgerii prescriptiei.
mario ion 74 a scris:

in conformitate cu articolul 208-209 cp o persoana a fost condamnata la o pedeapsa cu inchisoarea de 3 ani as dori sa stiu la ce data se poate prescrie pedeapsa.Mentionez ca persoana respectiva a ramas definitiva in anul 2004 va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere pedeapsa de 1 an FLAV12 FLAV12 Cand se prescrie o pedeapsa de 1 an pentru conducere fara permis? Hotararea a ramas definitiva in 02 februarie 2007. ... (vezi toată discuția)
Va rog,cand prescrie??? galaxy1234 galaxy1234 In baza art.86 ind.4 C.p. revoca beneficiul suspendării executării pedepsei sub supraveghere acordat pentru pedepsele de 2 ani si 6 luni închisoare ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp mi se va prescrie pedeapsa mrvanea23 mrvanea23 buna numele meu este antonof vania adrian...am probleme cu legea si sant plecat din tara de o gramada de timp...ami puteti da si mie un ras la ce ia ce va voi ... (vezi toată discuția)