avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... munca in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

munca in strainatate

vreau sa plec in Germania cu o firma din Oradea care sustine ca mi se va face contract de munca din Romania,cu transport asigurat si toate bune...dar la cate tepe se iau in prezent...as vrea sa stiu daca este posibilitate sa verific cumva firma respectiva,daca sunt seriosi. Si inca ceva un contract de munca se poate trimite prin fax,eu il semnez si il trimit inapoi tot prin fax?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:14, 9 Martie 2011
Exista posibilitatea de a va informa despre aceasta firma ... intrebati la ITM sau la AJOFM.

De obicei, c.i.m. se semneaza in original.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare/stergere cim bianca2020 bianca2020 Sunt \'\'proaspat\'\' absolventa de liceu.Acum o saptamana am gasit un loc de munca ce parea sa fie pe placul meu.Am stat 2 zile in proba dupa care m-au dat ... (vezi toată discuția)
Gravida obligata sa semneze instiintarea desfacerii contractului de munca dupa ce a aratat angajatorului adeverinta de la medic bobby1974 bobby1974 Buna seara. In familia mea am urmatorul caz: femeia gravida s-a dus la medic, a obtinut adeverinta medicala si s-a prezentat la angajator la resurse umane ... (vezi toată discuția)
2 contracte de munca ...? ioana2525 ioana2525 Daca de la firma cu care sunt in proces pt drepturi salariale nu mi am dat demisia si nici ei nu mi au trimis concedierea, pot sa semnez un alt contract de ... (vezi toată discuția)