avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

Am deschis actiune de partaj pe data de 31 ianuarie, pana in prezent nu am primit citatie, cat dureaza pana primesc una? se poate urgenta cumva?
Durata difera de la instanta la instanta, insa va puteti interesa direct la instanta respectiva cu privire la numarul dosarului si termenul de judecata.
Pot urgenta intr-un fel partajul???
Da, daca va intelegeti amiabil si depuneti o tranzactie.
Nu v-a dat termen cand ati depus cererea de chemare in judecata?
In noiembrie, pana atunci eu ce fac cu un copil de 7 luni stau unde pot si el bine mersi in casa noastra, exista vreo metoda sa stau eu in casa pana la finalizarea partajului???
Ultima modificare: Duminică, 13 Martie 2011
aft_adriana, utilizator
Puteti sa solicitati instantei, pe calea ordonantei presedintiale, reintegrarea in domiciliul comun, este o procedura urgenta si executorie.
Succes!

Alte discuții în legătură

Ce inseamna mediator? gargaritarita gargaritarita Unde se gasesc acesti mediatori ?Sunt angajati in cadrul Judecatoriilor sau sunt Cabinete particulare ? Care este rolul lor in cadrul unui proces? (vezi toată discuția)
Divort nucusor nucusor cum se poate divorta ,impartii lucrurile(partaj) rapid si ieftin daca cei doi soti se inteleg si sunt de acord cu divortu si impartitul bunurilor? 9 (vezi toată discuția)
Partaj prin mediere mirelabandac mirelabandac Buna ziua. Am hotarat de comun acord cu fostul meu sot asupra partajului. Procesul de divort este deja incheiat. Putem merge la orice avocat drept mediator? ... (vezi toată discuția)