avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... contract de comodat
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

contract de comodat

Contractul de comodat facut intre doua persoane fizice trebuie inregistrat undeva, la circa financiara? Este suficienta, la o eventuala razie a politiei, prezentarea acestui contract de comodat de catre persoana care locuieste pe o perioada determinata in locuinta respectiva sau trebuie sa aiba respectiva persoana si viza de flotant? Persoana care locuieste acolo nu plateste chirie proprietarului, adica mie, suntem vechi. prieteni. Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Contract de comodat pentru viza de flotant a studentilor - subventie caldura Badea12Mihaela Badea12Mihaela Buna ziua. Suntem 2 studenti care vor sa isi faca viza de flotant. Dar proprietarul locuieste in Bucuresti si nu doreste contract de inchiriere inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cum pot sa scot o persoana de la adresa mea? nu mai ... Roxy86 Roxy86 Buna ziua, cum pot sa scot o persoana de la adresa mea? nu mai locuiește cu noi, nu pot nici sa o conving sa se scoată ea singura. Mulțumesc (vezi toată discuția)
Viza flotant-dpdv proprietar picai picai Buna, am un chirias, contract nou. L-am inregistrat la Ad.Financiara. Am gasit pe net [EDITAT] textul: Actele necesare obtinerii vize de flotant Cerere ... (vezi toată discuția)