avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cum inregistrez
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cum inregistrez

Buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea:
Am o firma care are ca obiect princ. de activ. Producerea de energie electrica.
Firma a semnat un contr de proiectare, ptr amenajare hidroelectrica pe un rau.
Proiectantul imi cesioneaza avizele si acordurile obtinute, schema de amenajare, realizeaza documentatia tehnica, etc
Cum inregistrez in contabilitate factura emisa de proiectant? Pe investitii in curs ?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: monyka_monda , utilizator 08:55, 13 Martie 2011
Da, inregistrati acolo toate cheltuielile facute pana la punerea in functiune.
Va multumesc ptr raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua pot solicita montarea unui contor de energie la limita ... mihu.robert mihu.robert Bună ziua Pot solicita montarea unu contoar de energie la limita unui teren arabil intravilan? În viitorul apropiat vreau să consteuoesc o casă acolo și ... (vezi toată discuția)
Documentatie tehnica gaze gelutzu30 gelutzu30 Buna ziua . Am primit o notificare de la ENGIE ca imi expira verificarea tehnica la gaze dar in sistemul lor nu figurez cu aparate de combustibili gazosi puse ... (vezi toată discuția)
Avizare si autorizare isu - rezervor motorina bngabriel bngabriel Salut, Pentru amplasarea unui ansamblu (rezervor motorina de 2000 litri + pompa alimentare), care sa deserveasca utilajele din incinta unui singur agent ... (vezi toată discuția)