avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor programul revisal
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

programul revisal

am reusit sa instalez programul revisal . am completat pt a inregistra contarcte de munca .... intrebarea mea e.....: Cei de la ITM pot verifica si inregistra la ei acele contracte sau tre sa mai merg eu la ei ? bine ei mi-au zis ca nu tre sa mai duc la ei dupa ce inregistrez contractele in revisal pot ei verifica ? cum stiu dac au berificat si ca sunt inregula contractele ? poate ma trezesc ca ei nu stiu nik si mai tre sa platesc doamne vreo amenda pt asta :sorry:
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 22:06, 9 Martie 2011
Daca ai ai respectat procedura de transmitere poti fi linistita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotararea guvernamentala nr 161/2006 simona.elisa simona.elisa buna ziua, Ce parere aveti de modificarea HG161/2006- CU PRIVIRE LA REGISTRU DE EVIDENTA A SALARIATILOR? eu nu am prea inteles, cei drept sunt la inceput in ... (vezi toată discuția)
Revisal ama77 ama77 Dupa ce am dus la ITM revisalul nou,prin octombrie anul trecut,mi s-a stricat calculatorul,si am pierdut datele din revisal.Azi am dus un revisal pt incetarea ... (vezi toată discuția)
Amenda itm netransmitere revisal in aceeasi zi Vexx Vexx Buna seara! De curand am primit o amenda de la ITM pentru netransmiterea la timp in revisal a unui contract pe care l-am inchis. (Art. 9 alin. 1 lit.c din HG ... (vezi toată discuția)