avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL

Dupa ce am dus la ITM revisalul nou,prin octombrie anul trecut,mi s-a stricat calculatorul,si am pierdut datele din revisal.Azi am dus un revisal pt incetarea unui contract,doar cu datele societatii si ale salariatului respectiv.Intrebarea mea este-nu cumva trebuia sa duc cu totii salariatii,adica acum nu cumva am lasat societatea fara niciun salariat.Am intrebat-o pe doaamna de la ghiseu,si mi-a zis ca nu poate deschide fisierul,sau sa se uite ce salariati sunt aacum.Va rog mult de tot sa ma indrumati ce sa fac.
Cel mai recent răspuns: ama77 , utilizator 10:22, 6 Martie 2012
Fie descarcati ultima versiune Revisal si reintroduceti toti salariatii astfel incat sa va "pupati" cu realitatea si cu informatiile transmise pana acum la ITM on-line, fie cumparati baza de date de la ITM.In orasul meu, anul trecut operatiunea asta costa 80 de lei.:)

Puteti verifica aici [ link extern ] .
In varianta noua a programului se salveaza de fiecare data toti salariatii ...
Tocmai aceasta este indoiala mea,ca am ramas fara niciun salariat,pentru ca in revisalul de azi eu l-am inregistrat doar pe cel al carui contract de munca inceteaza maine.
l-AM DUS LA GHISEU,N-AM PAROLA,SI NU POT INTRA PE VIZULIZARE INFORMATII TRANSMISE.MA DUC MAINE CU ALT REVISAL,IN CARE INCARC SI CEILALTI SALARIATI.ACUM SPER SA NU FIE VRE-O PROBLEMA INTRE AZI SI MAINE,CA RAMAN DESCOPERITA,NICI NU MAI STIU CUM S-O DAU.SARU-MANA PENTRU SFAT.
in primul rand ma surprinde ca nu aveti user si parola pentru transmiterea on line...:(
In al 2-lea rand nu cred ca-i o idee buna sa mergeti cu un alt Revisal in care sa incarcati si ceilalti salariati.Ganditi-va ca, in varinta on-line, dvs aveti deja toti salariatii, doar la dvs in calculator nu mai aveti programul Revisal.Se vor suprapune datele, cine stie ce mai iese...
Daca tot faceti un drum la ITM solicitati o listare de la ei, sa vadeti ce si cum...Tineti-ne la curent si va ghidam pe parcurs.:)
Succes maine!

Alte discuții în legătură

Registru de evidenta a salariatilor lproca lproca Sunt angajat pe termen nelimitat la o institutie dar, suplimentar, sunt angajat cu contract de munca si la o asociatie de proprietari. Pana anul trecut de la ... (vezi toată discuția)
Revisal Eva_56 Eva_56 Suntem ONG si avem un salariat care pina in prezent avea cartea de munca si CIM cu toate aditionalele la ITM. Ce obligatii avem in prezent. Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)
Încheiere contract muncã de cãtre lichidator gheorghian-sergiu gheorghian-sergiu Salutare. Am o dilemă. Se dă: societate aflată în faliment, salariată în concediu creștere copil, revenită direct cu preaviz. Respectiva a primit ... (vezi toată discuția)