avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Încheiere contract muncã de cãtre lichidator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Încheiere contract muncã de cãtre lichidator

Salutare.
Am o dilemă. Se dă: societate aflată în faliment, salariată în concediu creștere copil, revenită direct cu preaviz. Respectiva a primit decizia de revenire și decizia de încetare a contractului după 20 de zile, însă trebuie ca lichidatorul să îi închidă și în Revisal acest contract.
Lichidatorul este din Constanța, societatea în faliment din Galați, deci puțin mai delicat.
Acum, avem userul și parola de la ITM Galați pentru a intra pe site sub numele societății. Cum procedez la închiderea acestui contract? Beneficiez de informațiile contractului, date, cam tot. În Revisal am înregistrat angajatorul. Problema e că programul îmi detectează data actuală și nu pot înregistra un salariat de prin 2011. Ce soluții s-ar putea găsi pentru această problemă? Amuzant sau nu, ajung să recurg la datul timpului înapoi la Windows pentru chestia asta? :))
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:06, 21 Februarie 2014
1. In programul REVISAL completati incetarea c.i.m. , astfel :
= Operatia de incetare contract se poate face apeland butonul "Incetare" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Contracte", subsectiunea "Incetare":

= Se selecteaza din lista contractul pentru care se doreste a fi incetat si se apasa butonul "Continuare".

= In ecran se completeaza urmatoarele informatii:
- Temei incetare: se selecteaza temeiul de incetare al contractului de munca din lista de valori predefinite. In speta, art.65 C.mun.
- Explicatie: se completeaza explicatia incetarii contractului - falimentul societatii
- Data incetare: se selecteaza din controlul de data calendaristica, data de incetare a contractului

= Se modifica datele dorite si se apasa butonul "Continuare"

= se salveaza datele si se genbereaza fisierul de transmis la ITM

2. Se acceaza link-ul de transmitere online Revisal-ului
[ link extern ]

Pentru acces în aplicația on‐line se completează utilizatorul și parola și se apasă butonul Autentificare .
Se selecteazafisierul de forma . rvs si apoi se incarca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prioada de proba simavio simavio cum se inregistreaza in revisal inchierea unui cim in perioada de proba la initiativa angajtorului?cu ce articol din codul muncii. va multumesc (vezi toată discuția)
Revisal ramona74 ramona74 trebuie sa inregisrez intrarea un somaj a unui angajat, cum se opereaza in REVISAL? (vezi toată discuția)
Cfs si revisalul 22.08.2009 22.08.2009 As dori sa stiu daca concedile fara salar se opereaza in revisal si unde (vezi toată discuția)