avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PRIOADA DE PROBA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PRIOADA DE PROBA

cum se inregistreaza in revisal inchierea unui cim in perioada de proba la initiativa angajtorului?cu ce articol din codul muncii.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:19, 16 Aprilie 2013
Potrivit art. 31 alin. 3 Codul muncii, pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba, contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia.
In REVISAL se procedeaza astfel :
- Operatia de incetare contract se poate face apeland butonul "Incetare" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Contracte", subsectiunea "Incetare"
- Se selecteaza din lista contractul pentru care se doreste a fi incetat si se apasa butonul "Continuare".
- In ecran se completeaza urmatoarele informatii:
- Temei incetare: se selecteaza temeiul de incetare al contractului de munca din lista de valori predefinite - art.31 alin.3 C.mun.
- Explicatie: se completeaza explicatia incetarii contractului
- Data incetare: se selecteaza din controlul de data calendaristica, data de incetare a contractului

Se modifica datele dorite si se apasa butonul "Continuare" pentru a accesa urmatorul ecran cu informatii. Pentru salvarea informatiilor introduse se apasa butonul "Salveaza".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal ramona74 ramona74 trebuie sa inregisrez intrarea un somaj a unui angajat, cum se opereaza in REVISAL? (vezi toată discuția)
Reluare cim cristinasova cristinasova Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cum operez un contract de munca a unei salariate care si-a dat demisia de la firma si dupa 2 saptamani s-a razgandit si vrea ... (vezi toată discuția)
Cfs si revisalul 22.08.2009 22.08.2009 As dori sa stiu daca concedile fara salar se opereaza in revisal si unde (vezi toată discuția)