avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Normele de aplicare a Legii nr. 263/2010
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Normele de aplicare a Legii nr. 263/2010

Domnilor, doamnelor, oricine poate veni cu o informatie pertienta, puteti sa ma lamuriti cand pot sa ma mai duc, pt a 100 oara la casa de pensii sa intreb cat mai astept decizia mea de pensionare si sa nu mi sa mai raspunda ca nu au Norme, ca nu au program de calcul al pensiei? Cine ma poate indruma unde sa mai intreb cine isi bate joc de noi, stiu cine, dar pana cand? Cu ce traiesc eu pana ce inconstienti fac niste norme si programe? Cine poate trage la raspundere asa ceva, cum pot sa ne faca si asa ceva? Cum pot astepta niste norme atata timp cand legea s-a publicat in decembrie 2010, am muncit 38 de ani, 9 ani peste stagiul maxim de cotizare, am drept la pensie, nu mai am loc de munca, din ce traiesc pana incompetenti, nenoriciti de incompetenti fac si norme si programe de calcul? Unde ajungem, sunt numai aici mii de dosare, la nivel de tara cate or fi, ii pasa cuiva de oamenii ce au muncit si isi cer un drept pt a mai supravietui? Aveti vreo informatie, cat vor sa ne mai chinuie javrele astea de ne conduc supravietuirea de zi cu zi?
iintrati pe Ministerul Muncii(proiecte in dezbatere) unde este proiectul de norme al legii 263/2010
s-a aprobat proiectul HG pentru aprobarea Normelor de aplicare a prevederilor Legii nr. 263/2010

Va multumesc.
mony23 a scris:

s-a aprobat proiectul HG pentru aprobarea Normelor de aplicare a prevederilor Legii nr. 263/2010

De unde ati scos ca s-a aprobat???#-o A fost postat pe siteul MMPS si se pot primi sugestii si propuneri pana in data de 19.03.2011 pana la aprobare mai e cale lunga.............
asa e. s-a aprobat proiectul pt sugestii
mai avem de asteptat....

Alte discuții în legătură

Sfaturi de atacare demersuri boc.alte sugestii? Casa de avocatura Coltuc Casa de avocatura Coltuc Exista deja un proiect pentru o ordonanta de urgenta a Guvernului prin care salariile urmeaza sa fie diminuate cu 25%, iar pensile si ajutorul de somaj cu ... (vezi toată discuția)
Neconstitutionalitate raser raser Se poate invoca exceptia de neconstitutionalitate a unui articol din normele de aplicare a unei legi? Desi legea mi se pare corect formulata, normele de ... (vezi toată discuția)
Art.16 din legea 3/ 1977 rodicamicu rodicamicu Art.16 din Legea 3/1977 privind pensiile de asigurari sociale de stat si asistenta sociala nu este abrogat ? (vezi toată discuția)