avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii SUGESTIE
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

SUGESTIE

creati un buton "dislike" pentru scadere de rating avocatnet in cazul in care cel care a pus o intrebare nu este multumit de un raspuns
Daca o persoana nu este multumita de raspuns, cred ca este suficient sa nu recomande consultantul. Cititi regulamentul de utilizare al forumului si veti vedea ca aveti posibilitatea de a raporta un abuz. Daca raspunsul care va nemultumeste nu este un abuz, atunci ar trebui sa fiti constient de faptul ca raspunsurile pe care le gasiti pe acest forum sunt orientative.
Interesul dvs consta in scaderea sau cresterea rating avocatnet sau solutionarea problemei postate ?
oricum era doar o sugestie dupa parerea mea foarte corecta si foarte buna... in fine

mai bine nu mai postam chestia asta
Ultima modificare: Joi, 10 Martie 2011
ContSters183660, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sugestie: renunþarea la sistemul de notare a activitãþii consultanþilor care doresc aceasta (renunþarea la rating) Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Vă rog frumos să aveţi în vedere, în viitor, crearea posibilităţii de renunţare la rating pentru consultanţii care doresc aceasta. Motivele, pe ... (vezi toată discuția)
Utilizatori-consultanti- avocati ContSters325089 ContSters325089 Buna ziua! Cu riscul de a mi se sterge topicul,as dori sa stiu daca avocatii de pe acest form chiar sunt avocati.Am citit cuvant cu cuvant regulamentul ... (vezi toată discuția)
Newsletter? lulu58 lulu58 Buna seara! Ultimul newsletter primit de pe avocat.net a fost in data de 6 ianuarie. Unde ar fi problema? (vezi toată discuția)