avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Newsletter?
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Newsletter?

Buna seara!
Ultimul newsletter primit de pe avocat.net a fost in data de 6 ianuarie. Unde ar fi problema?
Cel mai recent răspuns: polloctav , utilizator 07:46, 14 Ianuarie 2014
Cred ca trebuie sa ii intrebati pe cei care administreaza site-ul avocatnet.
Vedeti daca nu cumva s-au dezabonat grupurile la care v-ati abonat sa primiti Newsletter.
Am debifat si bifat din nou abonarile, dar tot nu merge.
Si mie mi s-au intamplat niste chestii neprevazute in Regulament in perioada sarbatorilor. Mi-au schimbat profilul, din consultant in utilizator, dupa ce imi scadea ratingul desi eram recomandat zilnic de mai multi utilizatori....Nici macar nu am fost instiintat ce greseala am facut si Regulamentul interzicea situatia respectiva.....Asa ca, asteptati sa se resolve de la sine. Nu e recomandat sa faci pui multe intrebari referitoare la functionarea acestui site....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Newsletter ContSters25002 ContSters25002 desi sunt abonata la newsletter nu primesc nici o informatie.Ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)
Buna ziua - nu mai primesc newsletters de la avocatnet marial marial nu stiu ce s-a intimplat dar de aprox 2 saptamini nu mai primesc nimic de la dvs,am gresit cu ceva? maria (vezi toată discuția)
Vrei sa primesti zilnic newslettterul avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Constant, unii abonati ai newsletterului gratuit produs de Avocatnet.ro ne semnaleaza faptul ca se intampla sa primeasca cu intarziere newsletterul, sa il ... (vezi toată discuția)