Am doua credite de la aceeasi banca din care unul este de nevoi personale fara ipoteca si altul de constructie a unei case cu ipoteca.
Desi am facut special doua conturi ca sa pot derula si urmari sumele separat pe fiecare cont,din 17 sept 2010,odata cu aparitia OUG 50,banca a inceput sa-mi ia sumele dintr-un cont si sa le mute in altul,ca sa acopere restanta cea mai veche,in ciuda faptului ca nu am semnat nici un act aditional cf cu OUG 50 si nu mi-am exprimat alt acord cu privire la acest lucru!
Acum doua zile,am primit de la banca,doua documente,ambele cu privire la faptul ca eu nu am semnat explicit nici un act aditional si ca urmare,banca denunta actul aditional ce era abuziv implementat!
Desi in mod clar eu nu am semnat actul aditional,acesta fusese implementat in sistem,bazandu-se pe faptul ca si "tacerea este un raspuns" ,adica as fi acceptat in mod tacit aceste prevederi ale actului aditional,desi eu nu mi-am exprimat punctul de vedere in scris...
Intre timp,banca a trimis aceste doua adrese catre mine,probabil,in urma numeroaselor procese pe care le are cu clientii,asa ca eu ma asteptam sa se revina si sa pot derula creditele ,fiecare prin contul sau,dar banca mi-a spus ca nu se poate,ca in continuare va plimba banii dintr-un cont in altul,ca sa-i retraga in ordinea vechimii creditului!
S-a mai confruntat cineva cu o astfel de problema?
Nu stiu daca am fost foarte clar:
Eu am depus bani in cont pentru creditul A si banca i-a tras in contul pentru creditul B si invers,si acest lucru ma nemultumeste de fapt,fiindca la unul dintre credite nu aveam restante,iar la al doilea aveam,dar acum banca m-a facut sa am restante la amandoua...