avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta pt stabilirea vechimii in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta pt stabilirea vechimii in munca

Avand in vedere faptul ca incepand cu 01.01.2011 se abroga dispozitiile Decretului 92/1976 privind carnetul de munca, in cazul unui angajat caruia nu i s-a intocmit carnet de munca ( deoarece nu a mai fost posibila procuratea acestuia) este necesar a se intocmi adeverinta pt perioada pana la 01.01.2011 ( certificata de ITM) sau aceasta se elibereaza doar la incetarea contractului de munca si va fi semnata doar de angajator?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:11, 10 Martie 2011
Nu este obligatorie eliberarea unei astfel de adeverinte, dar este mai bine ca acea perioada sa fie certificata de catre ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare adeverinta hodor dana hodor dana Buna ziua. As dori sa stiu cum se completeaza tabelul din adeverinta de vechime care se elibereaza atunci cand ai incetat raporturile de munca cu un angajator ... (vezi toată discuția)
Crtea de munca stefancujba stefancujba ce se intimpla cu cartile de munca dupa trecera in format electronic. (vezi toată discuția)
Carnet munca ne-creat de catre angajator. emiliapana emiliapana Buna ziua, Lucrez din 2007, acesta fiind primul meu job. Angajatorul mi-a comunicat recent ca nu a intocmit un carnet de munca pe numele meu. Este corect? ... (vezi toată discuția)