avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... termen de comunicare a sentintei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

termen de comunicare a sentintei

Buna ziua.Poate cineva sa imi spuna in cat timp de la pronuntarea unei sentinte se va primi comunicarea ?
Cel mai recent răspuns: deleanumar , utilizator 13:54, 10 Martie 2011
puteti intra pe portalul instantelor de judecata sa vedeti ce a pronuntat instanta [ link extern ] /
De acolo am vazut , insa nu stiu cum se procedeaza mai departe...Tribunalul va emite catre parata o hotarare? Voi primi eu aceasta decizie, cu care sa ma duc apoi la parata ?Eu as dori cat mai repede sa pot beneficia de obtinerea acestei soluitii...
Iata solutia:
Solutie: Admite în parte acţiunea formulată de reclamanta ......împotriva pârâtei ............şi în consecinţă: Obligă pârâta să-i plătească reclamantei un salariu mediu pe unitate cu titlu de ajutor pentru naştere copil. Respinge ca nefondată cererea de acordare a daunelor morale şi ca nedovedită cererea de acordare a cheltuielilor de judecată. Definitivă şi executorie. Cu recurs în 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 24 februarie 2011.
Nu exista termen..de la 2 saptamani ...la 7-8 luni...depinde de cat de incarcata este instanta
Instanta comunica tututor partilor. Dvs. trebuie sa asteptati comunicarea , apoi sa o investiti cu formula definitiva si executorie, deoarece in litigiile de munca, hot. sunt definitive de la fond. Apoi va duceti la un executor judecatoresc..Fara comunicare nu aveti ce investi.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

cand (momentul) castigatorul partajului devine - unic proprietar? la pronuntarea - recursului//irevocabil sau la momentul - platii sultei = 3 ani de la recurs ? ContSters124097 ContSters124097 VINZARE IMOBIL -IN PARTAJ ((de la reclamanta ,,-la fiica partilor/nevinovata)),,FARA PLATA SULTEI-PROMISE IN INSTANTA = O MIZERIE,MURDARIE - COLOSALA ... (vezi toată discuția)
Urgent somatie OANA GORAN OANA GORAN :( dragi colegi, am urmatoarea problema: am depus cerere de investire cu formula executorie a ordonantei prin care mi se admite somatia de plata..... mai ... (vezi toată discuția)
Proces fond conflict de munca niculinapopa niculinapopa Am avut un conflict de munca cu societatea unde am lucrat.s-a judecat la fond si asteptam pronuntarea ,la adresa conventionala ,adica la cabinetul avocatului ... (vezi toată discuția)