De acolo am vazut , insa nu stiu cum se procedeaza mai departe...Tribunalul va emite catre parata o hotarare? Voi primi eu aceasta decizie, cu care sa ma duc apoi la parata ?Eu as dori cat mai repede sa pot beneficia de obtinerea acestei soluitii...
Iata solutia:
Solutie: Admite în parte acţiunea formulată de reclamanta ......împotriva pârâtei ............şi în consecinţă: Obligă pârâta să-i plătească reclamantei un salariu mediu pe unitate cu titlu de ajutor pentru naştere copil. Respinge ca nefondată cererea de acordare a daunelor morale şi ca nedovedită cererea de acordare a cheltuielilor de judecată. Definitivă şi executorie. Cu recurs în 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 24 februarie 2011.
Instanta comunica tututor partilor. Dvs. trebuie sa asteptati comunicarea , apoi sa o investiti cu formula definitiva si executorie, deoarece in litigiile de munca, hot. sunt definitive de la fond. Apoi va duceti la un executor judecatoresc..Fara comunicare nu aveti ce investi.
Urgent somatie
OANA GORAN
:( dragi colegi,
am urmatoarea problema: am depus cerere de investire cu formula executorie a ordonantei prin care mi se admite somatia de plata.....
mai ... (vezi toată discuția)