:( dragi colegi,
am urmatoarea problema: am depus cerere de investire cu formula executorie a ordonantei prin care mi se admite somatia de plata.....
mai detaliat: am solicitat instantei ca prin hot data sa someze parata W sa-mi plateasca suma de 000 cu titlu de pret neachitat, am invocat OG 5/2001, instanta admite cererea mea, obliga parata la plata sumei cerute + cheltuieli de judecata.
mai departa am depus la judecatorie cerere de investire cu formula executorie a hot date prin care se admitea prima mea cerere.
primesc raspuns=instanta respinge invocand art. 6 alin 4 OG 5/2001.nu mai inteleg nimic.
unde am gresit???? va rog cine s-a mai confruntat cu asa ceva sa-mi spuna si mie ce trebuie sa fac.
Salut, ma gandesc ca nu i s-a comunicat ordonanta de admitere a cererii tale.Probabil nu ai asteptat destul , adica termenul de comunicare care la noi e cel putin 1 luna , apoi termnul pe care instanta il acorda in vederea efectuarii platii de buna voie si apoi termenul de formulare a cererii in anulare la care este indreptatit paratul. Daca nu exista la dosar procesul verbal de comunicare a actelor procedurale, e clar de ce ti-a respins cererea.Se considera ca paratul nu a luat cunostinta de continutul ordinantei.
O problema asemanatoare a avut si eu , dar pe langa ca nu i s-a putut comunica sentinta deoarece nu mai exista firma la adresa respectiva , nici procedura de citare nu s-a indeplinit la nici un termne.In fine am primt ordonanta de admitere a somatiei dar nu pot s-o investesc.....
Solutia este sa astepti si sa verifici daca s-a comunicat si sa faci o noua cerere de investire.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Urgent somatie
OANA GORAN
dragi colegi,
am urmatoarea problema: am depus cerere de investire cu formula executorie a ordonantei prin care mi se admite somatia de plata.....
mai ... (vezi toată discuția)
Actiune in anulare
pneuros
Am facut o somatie de plata care s-a admis , pe urma debitorul a formulat actiune in anulare care sa respins. Intrebarea este : dupa cum inteleg og 5/2001 ... (vezi toată discuția)