avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu unic la nastere cf cmm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu unic la nastere cf cmm

va rog sa-mi spuneti in cat timp de la nastere se poate depune cererea pt salariu unic la nastere cf cmm?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:05, 10 Martie 2011
Dreptul la actiune se prescrie in termen de 6 luni de zile de la data nasterii copilului ... aveti grija ca nu mai exista CCMN , ci trebuie sa va raportati lafie la ccm la nivel de unitate, fie la nivel de ramura de activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu mediu ptr nastere kreata77 kreata77 buna ziua doresc sa stiu daca se mai acorda salariu mediu ptr nastere copil tin sa precizez ca am nascut pe 14 febr 2011 multumesc (vezi toată discuția)
Salar mediu pe unitate pentru nastere copil lidialyly lidialyly Buna ziua, Intrebarea mea: CCM se aplica si in unitatile in care sunt mai putin de 21 angajati? Noi suntem 7 angajati in unitate. O angajata are dreptul la ... (vezi toată discuția)
Prima de nastere LUMI1971 LUMI1971 Am avut o salariata,cadru didactic,incadrata pe perioada determinata,care a nascut pe 30 august 2007.Incepand cu 01.09.2007 s-a mutat la alta unitate ... (vezi toată discuția)