Am pierdut un dosar privind suspendarea permisului de conducere. Am platit expertul, eu pot sa mai recuperez banii de la expert? Mai pot face ceva privind dosarul meu tinand cont ca a ramas irevocabil pe tribunal. Va rog urgent
recursul este irevocabil si sanctiunea suspendarii dreptului de a conduce masina intra in vigoare din ziua urmatoare pronuntarii deciziei in recurs. Nu mai este nimic de facut decit sa predati permisul in 15 zile la BPR unde sunteti luat in evidenta.
Desi intrebarile dvs. nu sunt tocmai clar, suficient de detaliat si coerent formulate, va voi raspunde ca:
1. daca "ati pierdut un dosar" nu puteti recupera banii platiti pt. expertiza;
2. O hotarare ramasa definitiva si irevocabila poate fi atacata numai pe caile extraordinare de atac, respectiv contestatia in anulare sau revizuirea, numai cu conditia existentei motivelor cerute de lege pentru admisibilitatea unei asemenea actiuni si cu obligatia sa fiti inca in termen.
eu am platit expertul dar la dosar nu s-a depus nimic din care sa reiese ca s-a facut expertiza, la asta ma refeream cand am intrebat daca pot sa imi recuperez banii? Si daca fac o revizuire sau contestatie in aulare mai am vreo sansa
Va rog sa imi trimiteti si mie un model de revizuire privind ce v-am spus mai sus cu dosarul meu. Ieri am aflat ca intimatul este nepot cu judecatorul ce a solutionat cazul? Mai am vreo sansa. Va rog raspuns urgent