avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recuperare cheltuieli expert, cai extraordinare de atac
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recuperare cheltuieli expert, cai extraordinare de atac

Am pierdut un dosar privind suspendarea permisului de conducere. Am platit expertul, eu pot sa mai recuperez banii de la expert? Mai pot face ceva privind dosarul meu tinand cont ca a ramas irevocabil pe tribunal. Va rog urgent
Cel mai recent răspuns: Ramona1982 , utilizator 09:57, 24 Martie 2011
recursul este irevocabil si sanctiunea suspendarii dreptului de a conduce masina intra in vigoare din ziua urmatoare pronuntarii deciziei in recurs. Nu mai este nimic de facut decit sa predati permisul in 15 zile la BPR unde sunteti luat in evidenta.

Desi intrebarile dvs. nu sunt tocmai clar, suficient de detaliat si coerent formulate, va voi raspunde ca:
1. daca "ati pierdut un dosar" nu puteti recupera banii platiti pt. expertiza;
2. O hotarare ramasa definitiva si irevocabila poate fi atacata numai pe caile extraordinare de atac, respectiv contestatia in anulare sau revizuirea, numai cu conditia existentei motivelor cerute de lege pentru admisibilitatea unei asemenea actiuni si cu obligatia sa fiti inca in termen.
eu am platit expertul dar la dosar nu s-a depus nimic din care sa reiese ca s-a facut expertiza, la asta ma refeream cand am intrebat daca pot sa imi recuperez banii? Si daca fac o revizuire sau contestatie in aulare mai am vreo sansa
Va rog sa imi trimiteti si mie un model de revizuire privind ce v-am spus mai sus cu dosarul meu. Ieri am aflat ca intimatul este nepot cu judecatorul ce a solutionat cazul? Mai am vreo sansa. Va rog raspuns urgent
mi s-a admis contestatia in anulare privind cazul meu (cu expertul), acum vreau sa stiu ce instanta va judecata aceasta contestatie?

Alte discuții în legătură

Recurs impotriva unei hotarari judecatoresti marin_catalin marin_catalin unde pot depune un recurs la o hotarare judecatoreasca? am avut in 2011 un proces cu IPJ (implicat fiind si un intervenient) privind o contestatie a unui PV ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare cristeo cristeo Buna seara. spuneti-mi va rog ce cale de atac exista pentru o sentinta de recurs irevocabila? Este o cale contestatia in anulare? Unde trebuie depusa? Ce ... (vezi toată discuția)
Cale de atac a unei hotariri judecatoresti irevocabile mihaiciornei mihaiciornei Am avut un gestionar care ma furat, i-am suspendat C.M. iar el m-a actionat in judecata. Cu toate ca am demonstrat vinovatia gestionarului, instanta ia dat ... (vezi toată discuția)