avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cale de atac a unei hotariri judecatoresti irevocabile
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cale de atac a unei hotariri judecatoresti irevocabile

Am avut un gestionar care ma furat, i-am suspendat C.M. iar el m-a actionat in judecata. Cu toate ca am demonstrat vinovatia gestionarului, instanta ia dat cistig de cauza si in recurs, emitind o decizie irevocabila. Cum pot sa atac aceasta decizie?
Cel mai recent răspuns: eugen82 , utilizator 11:10, 24 Februarie 2012
Hotararile irevocabile pot fi atacate cu contestatie in anulare,revizuirea hotararilor,pentru motivele aratate in Codul de procedura civila
o decizie irevocabila poate fi atacata cu contestatie in anulare sau mai poate fi revizuita.
Situatiile in care se poate introduce contestatia in anulare sau revizuirea sint limitate, cititi codul de procedura civila art.317-318 si art.322, va incadrati undeva?
Daca sinteti nemultumit doar de solutia din recurs , de motivarea hotaririi, nu mai aveti cale de atac, asa ramine.
Dar plingere penala pt.furt ati facut?
Ultima modificare: Vineri, 24 Februarie 2012
eugen82, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre recurs bonck2001 bonck2001 Buna ziua ! As dori sa stiu si eu ce se intampla daca in instanta de recurs una din partile recurente (doua la numar) nu plateste taxa judiciara, fiind deja ... (vezi toată discuția)
Recurs luminita monica luminita monica Va rog sa-mi spuneti daca se poate schimba avocatul inainte de a depune un recurs. In cazul pierderii procesului si la recurs care ar fi institutiile la care ... (vezi toată discuția)
Recurs impotriva unei hotarari judecatoresti marin_catalin marin_catalin unde pot depune un recurs la o hotarare judecatoreasca? am avut in 2011 un proces cu IPJ (implicat fiind si un intervenient) privind o contestatie a unui PV ... (vezi toată discuția)