avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recurs

Va rog sa-mi spuneti daca se poate schimba avocatul inainte de a depune un recurs.
In cazul pierderii procesului si la recurs care ar fi institutiile la care s-ar mai putea apela.
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 09:03, 25 Mai 2011
Puteti sa va schimbati avocatul oricand doriti.
Din pacate solutia de la recurs este irevocabila, nici o alta institutie nu o poate schimba.
O hotarare irevocabila poate fi atacata strict pentru motivele prevazute pentru contestatia in anulare (317, 318 cod procedura civila) sau pentru revizuire (art. 322 cod procedura civila).
Ati pierdut la fond si apel sau doar la fond? Unele hotarari se dau fara drept de apel ci doar cu drept de recurs.Ce obiect a avut dosarul?
Ultima modificare: Miercuri, 25 Mai 2011
avvalentina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen alexandru andra alexandru andra Buna ziua, Am rugamintea sa imi comunicati care este termenul in care ma pot adresa Instantei Supreme dupa ce recursul de la Curtea de Apel a fost ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare vichi_90 vichi_90 Buna ziua tuturor va rog daca ma poate lumina cineva: - tribunalul a judecat fondul- sectia contencios - am pierdut - curtea de apel a judecatrecursul - am ... (vezi toată discuția)
Cale de atac a unei hotariri judecatoresti irevocabile mihaiciornei mihaiciornei Am avut un gestionar care ma furat, i-am suspendat C.M. iar el m-a actionat in judecata. Cu toate ca am demonstrat vinovatia gestionarului, instanta ia dat ... (vezi toată discuția)