avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... admitere in avocatura 2007
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

admitere in avocatura 2007

Buna ziua tuturor,

Stie cineva ceva despre deciziile de admitere in avocatura ce urmau examenului de admitere din 2007. Decizia de validare a examenului am primit-o, dar despre decizia de inscriere in Barou nu se mai aude nimic.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: struti , utilizator 10:37, 9 Iunie 2008
E drept ca nu prea mi-o cunosc...
Stai sa-ti explic:
Am vechime de consilier juridic de peste 5 ani.
Am luat examenul de admitere in avocatura, sesiunea noiembrie 2007.
Se vorbea la examen, apropos de procedura de inscriere in Barou si tot restul ca dupa validarea examenului de admitere, deci la inscrierea in Barou, trebuie sa faci cerere de inscriere in Tablou avocati definitivi, daca te afli in aceasta situatie.
Dar, problema e ca eu am asteptat sa fim anuntati asa cum ne-au anuntat sa venim sa ne ridicam deciziile de validare a examenului, si pentru a ne inscrie (sau nu) in Tablouri.
Vazind ca e vorba de o mare vanzoleala si tranzitie cu lipsa Decanului si tot restul, am crezut ca nu s-a luat in discutie, inca situatia admisilor la sesiunea 2007.
Sigur ca pot sa dau un telefon sau sa merg sa intreb, dar m-am gindit ca nu-i bai daca deschid o mica discutie, poate cineva stie/a trecut deja prin asta.
Nu are cine sa te anunte sa te inscrii in tablou. Tu anunti baroul ca vrei sa te inscrii, si arati si de ce. Nu se poate fara un contract de colaborare sau cerere de deschidere unui CI daca esti direct definitiv.
Ok. Merci mult.
Foarte pe scurt: In urma deciziei faci cerere de inscriere in tabloul av. def., ti se comunica rezultatul; in sensul ca mergi la secretariat si ti se spune cat mai ai de asteptat pana la aprobarea cererii; in mom. in care cererea a fost aprobata obtii titulatura de av. def.; avand titulatura de av.def. decanatul baroului iti va invedera faptul ca ai un termen de 2 luni (termen de recomandare si poate sa difere de la un Barou la altul) in vederea efectuarii demersurilor administrative in ceea ce priveste C.I. sau alt forma de exercitare a profesiei.
Succes si ... "ne vedem in instanta":D
Bury, multumesc mult de raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incepere stagiatura deya deya in cat timp de la promovarea examenului de admitere in barou trebuie sa incepi stagiatura?? (vezi toată discuția)
Dupa validare examen.... adinasmn adinasmn Buna ziua Pentru cine ma poate lamuri..... dupa emiterea deciziei privind validarea examenului pentru admitere in avocatura, in vederea emiterii deciziei ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitatea stagiarului ContSters106925 ContSters106925 Am sustinut examenul de primire in profesie si am fost admis in avocatura in septembrie 2009. Conform alin 1 a art. 24 din Regulamentul-cadru privind ... (vezi toată discuția)