avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cine trebuie sa plateasca?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cine trebuie sa plateasca?

Buna ziua. Am avut un apartament in provincie pe care l-am vandut acum 2 ani de zile. Eu nu m-am dus sa anunt la distribuitorul de gaz sau de electricitate ca am instrainat bunul. In consecinta, contractele au ramas pe numele meu. Noul proprietar nu a mai platit nu mai stiu cate facturi si mi-au trimis mie suma de plata, spunand ca daca nu achit ma vor da in judecata. Ce sa fac? Sa platesc?
Atunci cand eu am achizitionat acel imobil, m-am dus de bunavoie sa schimb contractele pe numele meu. Credeam ca e o obligatie a cumparatorului. cum e de fapt?
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 16:16, 10 Martie 2011
Aveati obligatia sa mergeti la regiile de distributii utilitati (e-on gaz si e-on electrica, si celelalte cu care ati avut contracte,,, ) sa solicitati rezilierea acelor contracte pe motivul instrainarii imobilului.
In cazul de fata daca cei care va somat si va comunicat ca va actioneaza in judecata, la prima zi de infatisare, aveti posibilitatea sa va indreptati cu o cerere in regres impotriva beneficiarului serviciilor respective. Cererea trebuie sa nu fie introdusa mai tarziu de de prima zi de infatisare, ca altfel este tardiva, si instanta o va respinge. Ca dovezi prezentati contractul de vanzare-cumparare. Sa auzim de bine succes.:)#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost dat in judecata si eu si e-on romeo1234 romeo1234 Acum 3 ani am cumparat trei sferturi dintr-o casa,urmand ca ulterior sa cumpar si celalalt sfert de casa.Surpriza!Celalat sfert de casa a fost vandut altei ... (vezi toată discuția)
Ce forma de contract...desfacere exclusiva? aplucic aplucic Va solicit sprijinul din nou si o fac cu mare placere intrucat, am primit de fiecare data raspuns prompt si mai ales pertinent. Am fost solicitat de o ... (vezi toată discuția)
Solicitare punct de vedere dogarisimo dogarisimo Am avut un contract de inchiriere cu o societate comerciala. I-am permis sa isi treaca toate utilitatile pe numele societatii, iar dupa o perioada contractul a ... (vezi toată discuția)