avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii ore lucrate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

ore lucrate

Buna ziua

Daca lucrez 8 ore in cadrul unei companii si as mai vrea sa imi iau un job part time .Am voie ?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:20, 10 Martie 2011
1. Puteti sa incheiati cate CIM puteti sa duceti, cu timp normal sau partial.

2. Codul muncii va premite aceasta:
Art. 35 - (1) Orice salariat are dreptul de a cumula mai multe funcţii, în baza unor contracte individuale de muncă, beneficiind de salariul corespunzător pentru fiecare dintre acestea.
(2) Fac excepţie de la prevederile alin. (1) situaţiile în care prin lege sunt prevăzute incompatibilităţi pentru cumulul unor funcţii.
(3) Salariaţii care cumulează mai multe funcţii sunt obligaţi să declare fiecărui angajator locul unde exercită funcţia pe care o consideră de bază.

3. Sa respectati insa prevederile din alin.(2) si (3) de mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul functii amramos amramos un angajat poate incheia cu acelasi angajator 2 contracte de munca? Are un contract cu 8 ore /zi.Poate incheia un contract cu 4 ore/zi pe alta functie? (vezi toată discuția)
Doua contracte de munca ancabanciu ancabanciu Va rog spuneti-mi daca sunt angajat cu 8 ore la o societate si vreau un contract de munca partial la alt angajator cu cate ore pot fi angajat la al doilea ... (vezi toată discuția)
Al doilea c.i.m Minodora Sorian Minodora Sorian Buna ziua. O persoana angatata cu c.i.m. pt. 8 ore la o firma, poate incheia inca un c.i.m. pt. 4 ore la o alta societate? Multumesc (vezi toată discuția)