avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Data iesirii la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Data iesirii la pensie

Buna ziua ,
Tatal meu este nascut 1953 , are 45 ani de munca , 35 cotizatie , 22 grupa a II-a .
Doresc sa stiu daca se poate incadra intr-una din pensiile prevazute de lege.
Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 16:54, 10 Martie 2011
Pensie anticipata partial iese din discutie, fiindca beneficiaza de o reducere a varstei standard de 5 ani pentru cei 22 de ani de conditii deosebite si se va putea pensiona pentru limita de varsta la implinirea varstei de 60 de ani.
Ultima modificare: Joi, 10 Martie 2011
ContSters42179, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata ContSters42179 ContSters42179 Pe \"Legislatia muncii.ro\" a aparut editorialul din care redau un citat : La implinirea varstei standard de pensionare [b]sau, dupa caz, la implinirea ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru limita de varsta boban81 boban81 Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna cand pot iesi la pensie?Sunt nascut in 1953 luna 6 am o vechime de 10 ani la grupa 1,11 ani si 11 luni la grupa 2 si 8 ani la ... (vezi toată discuția)
Cand ma pot pensiona laura_andreia2000 laura_andreia2000 Buna ziua! Ma numesc Iacob Stefan, sunt din Ploiesti, sunt nascut pe 15.09.1953.Am un stagiu de cotizatie complet de 35 de ani din care 27 ani in grupa a 2a de ... (vezi toată discuția)