avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa Auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa Auto

As vrea sa stiu daca mai pot recupera taxa auto pt masina pe care am inscris-o in decembrie 2009...am inteles ca se poate face retroactiv...mai am 3 prieteni care vor sa faca acelasi lucru,vrem sa angajam un avocat si sa ne recuperam banii dati statului degeaba dupa parerea noastra......astept raspunsul vostru
Cel mai recent răspuns: katavl , utilizator 17:14, 11 Martie 2011
Unele instante admit astfel de actiuni, altele nu. Eu sunt de parere ca trebuie sa incercati oricum. Mergeti la un avocat din localitatea dumneavoastra, poate va ofera mai multe detalii legate de practica instantei.

Succes!
Daca ati platit taxa in 2009 Curtea de Apel in general admite astfel de restituiri,daca actionati profesionist.
Unde ati platit?Localitatea ......?
Eu am platit la RM VALCEA,localitate de domiciliu
Am sa merg saptamana viitoare la un avocat pentru a ma informa si de actele necesare pentru a incepe demersurile recuperarii taxei... mentionez k sunt din Rm Valcea

VA MULTUMESC!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa prima inmatriculare auto danutz01 danutz01 Am achizitionat un autoturism SH in luna octombrie 2008 din Germania , pe care l-am inmatriculat in Romania in luna decembrie 2008.La acea data am platit o ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare 2009 gheorghegabrielbogdan gheorghegabrielbogdan buna seara,am 2 intrebari vis a vis de taxa de poluare achitata in 2009. prima intrebare se refera la recuperarea taxei de poluare achitat pentru o masina ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare(auto) danutz01 danutz01 Am introdus in tara , in luna octombrie 2008 un autoturism provenind din Germania.Am platit taxa de poluare si am inmatriculat in Romania ... (vezi toată discuția)