avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pierderea custodiei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pierderea custodiei

buna,as vrea sa aflu daca sotu ma baga la penal.si ma acuza..de furt intre soti,pot pierde custodia copilului?noi suntem in divort si a renuntat la copil.pot sa il pierd?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Focia , Avocat 18:34, 10 Martie 2011
Chiar daca sotul depune o plangere impotriva dv pentru furt, acest lucru nu va dauneaza si puteti obtine incredintarea copilului. Ar fi o problema in cazul in care ar fi vorba de infractiuni privind viata de familie(abandon de familie/rele tratamente aplicate minorului) sau infractiuni de violenta.
In plus, o eventuala plangere penala s-ar rezolva intr-un termen mult mai lung decat cea privind divortul si incredintarea copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire casa conjugala marinalina marinalina Buna ziua! am si eu nevoie de cateva informatii, eu si sotul meu nu ne mai intelegem,el consuma alcool si nu vrea sa se schimbe,eu vreau sa plec de acasa ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj chirila_mihaela chirila_mihaela pov mea e alfel:m.am casatorit cu sotu meu...acum 3 ani jumate---am inceput totu de la zero....acum avem o fetita de 2 ani jumatate,,,am reusit sa ne cumparam ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu copiii? poantaadrianaelena poantaadrianaelena sunt casatorita,am doi copii.din neajunsuri financiare,a trebuit sa plec in strainatate,cu acordul sotului.sotul meu a vazut o fotografie cu mine si eu un ... (vezi toată discuția)