avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediul medical al beneficiarului de pensie de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediul medical al beneficiarului de pensie de invaliditate gradul III

Incepand cu data de 15.09.2010 am o pensie de invaliditate de gr.3 si tot de atunci sunt incadrat cu program de 4 ore .Locul de munca este cel avut anterior pensionarii.
Acum, mai precis pe 22 martie sunt programat pentru o interventie chirurgicala in urma careia nu voi putea muncii aproximativ 75 de zile.Pot beneficia de concediu medical in aceasta perioada si cum se calculeaza?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:26, 10 Martie 2011
Ca salariat puteti sa aveti concediu medical. El se plateste luand ca baza de calcul salariul pe care il aveti la 4 ore.
Este o problema ca sunt angajat cu 4 ore de doar 6 luni?
1. Nu e nici o problema.
2. Contabilul firmei stie ce trebuie sa faca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator de firma vreau sa ma pensionez valy_xenon valy_xenon Buna ziua, Ma numesc Vlad Ditu si sunt administratorul unei firme de consultanta cu doi angajati: eu si contabilul. Am 53 de ani si peste 30 de ani vechime. ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate barnos barnos barbat, nascut in 20 martie 1955, pensionat gr.3 de invaliditate in 2010, avand stagiul de cotizare de 32 ani. din 2010 si pana in prezent a lucrat cu contract ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu medical stohanov stohanov Buna ziua! Sunt profesor pensionat cu grd. III de invaliditate si lucrez cu1/2 norma in aceeasi institutie.In lunile iulie si august am fost in concediu de ... (vezi toată discuția)