avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... certificare carnet munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

certificare carnet munca

Buna dimineata. Potrivit HG 1768/2005, carnetele de munca trebuie predate Casei de Pensii in vederea preluarii din carnetele de munca a datelor privind perioadele de stagiu de cotizare realizat in sistemul de pensii anterior datei de 1 aprilie 2001. Pentru aceasta, dupa ultima inregistrare, se certifica exactitatea datelor inregistrate in unitate. Intrebarea mea este daca este de ajuns semnatura inspectorului resurse umane sau este necesara si semnatura directorului unitatii. Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:46, 29 Mai 2008
Buna ziua,
nu se scrie nimic de noi, de inspectori ci de cei de la casa de pensii.
Noi trebuie doar sa scriem pe coperta in interior nr de pagini ale carnetului si stampila cu semnatura noastra.

Eu asa am procedat si a fost ok.
Multumesc mult pentru raspuns
Inscrierile efectuate in carnetele de munca ale persoanelor ale caror contracte individuale de munca se afla in executare in prezent, vor fi certificate de catre societate prin aplicarea parafei si semnaturii delegatului imputernicit sa efectueze inscrierile si a stampilei oficiale a societatii cu semnatura conducatorului acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet de munca nicoleta73 nicoleta73 Buna ziua! Cum aflu daca carnetul meu de munca a fost scanat? Mentionez ca am lucrat la o societate din anul 2000 pana in 2008 cand am intrat in concediu de ... (vezi toată discuția)
Carnete de munca ContSters129652 ContSters129652 lucrez intr-un minister si doresc sa aflu daca imi trebuie atestat pentru a putea opera in carnetele de munca va multumesc si sa aveti o zi buuuna! (vezi toată discuția)
Cine face inscrierile in carnet pentru insp. de resurse umane? ginutz_a ginutz_a Buna ziua, Sunt inspector de resurse umane la o firma si sunt si angajat in acelasi timp. Am si eu o intrebare:cine trebuie sa faca inscrierile in carnetul ... (vezi toată discuția)