Buna dimineata. Potrivit HG 1768/2005, carnetele de munca trebuie predate Casei de Pensii in vederea preluarii din carnetele de munca a datelor privind perioadele de stagiu de cotizare realizat in sistemul de pensii anterior datei de 1 aprilie 2001. Pentru aceasta, dupa ultima inregistrare, se certifica exactitatea datelor inregistrate in unitate. Intrebarea mea este daca este de ajuns semnatura inspectorului resurse umane sau este necesara si semnatura directorului unitatii. Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Buna ziua,
nu se scrie nimic de noi, de inspectori ci de cei de la casa de pensii.
Noi trebuie doar sa scriem pe coperta in interior nr de pagini ale carnetului si stampila cu semnatura noastra.
Inscrierile efectuate in carnetele de munca ale persoanelor ale caror contracte individuale de munca se afla in executare in prezent, vor fi certificate de catre societate prin aplicarea parafei si semnaturii delegatului imputernicit sa efectueze inscrierile si a stampilei oficiale a societatii cu semnatura conducatorului acesteia.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Carnet de munca
nicoleta73
Buna ziua!
Cum aflu daca carnetul meu de munca a fost scanat? Mentionez ca am lucrat la o societate din anul 2000 pana in 2008 cand am intrat in concediu de ... (vezi toată discuția)