avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carnete de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carnete de munca

lucrez intr-un minister si doresc sa aflu daca imi trebuie atestat pentru a putea opera in carnetele de munca
va multumesc si sa aveti o zi buuuna!
Ultima modificare: Miercuri, 17 Februarie 2010
ContSters129652, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:21, 17 Februarie 2010
Trebuie sa aveti un curs de inspector resurse umane.
Asta ptr ca, in principal, trebuie sa cunoasteti regulile de baza de inscriere in carnete + legislatia in vigoare.
Intr-adevar trebuie sa fi urmat un curs de Inspector Resurse Umane si sa fi sustinut examinarea la Inspectia muncii pentru obtinerea aprobarii de operare in carnetele de munca.
cunosc, cunosc... operez de niste ani buni in carnete, dar acum s-au trezit să pună problema atestatului.
ma intereseaza unde, in legislație, este specificată cerinta, sau condiția, de a deține atestat.
mulțumesc mult
Decretul 92/1976 (in vigoare), art. 20.
Pe de alta parte, art. 6 (3) spune ca dupa efectuarea inscrierilor, acestea vor fi certificate prin semnatura si prin aplicarea parafei cu nunmele si functia. Cum detineti dvs parafa de inspector RU daca nu aveti curs de inspector RU??!!
corect, dar unde este specificat ca pentru a obține parafa trebuie sa ai atestat?
in care lege?

Alte discuții în legătură

Atestare iru aijin aijin Buna ziua. Pentru atestarea unei persoane sa completeze cartile de munca este necesar si un curs de inspector RU sau poate da examenul daca firma il ... (vezi toată discuția)
Inspector resurse umane ContSters74221 ContSters74221 buna ziua! va rog sa-mi spuneti daca este necesar de un atestat suplimentar,pentru a putea opera modificari in carnetul de munca. mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Operare in carnetele de munca catalina77 catalina77 Buna ziua. Tocmai am terminat un curs de inspector resurse umane si in curand voi fi trecuta pe acest post in cadrul unei institutii publice. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)