buna ziua!
va rog sa-mi spuneti daca este necesar de un atestat suplimentar,pentru a putea opera modificari in carnetul de munca.
mentionez ca am certificatul de inspector(referent ) resurse umane.
In baza deciziei angajatorului si a adresei catre ITM, veti sustine un test la ITM in urma caruia veti primi aprobarea valabila un an.
Dosarul persoanei fizice desemnate de angajator cuprinde :
a) diploma de absolvire a invatamantului liceal si certificat de absolvire cursuri inspector resurse umane , (copii xerox) ;
b) contractul individual de munca (copie xerox) ;
c) acte identitate (copie xerox) ;
d) certificat cazier judiciar in original;
e) curriculum vitae al persoanei desemnate, scris de mana.
1. Luati legatura cu ITM sa va dea bibiografia (principalele acte normative - Codul muncii, Decretul 92/1976, Decretul 136/1976, Legea Inspectiei Muncii etc.) si sa va planifice pentru testare.
2. Este un test scris cu cateva intrebari din bibliografie.
Succes!
Institutia respectiva prin dvs trebuie sa solicite eliberarea atestatului ITM, ulterior aprobarea de pastrare si completare a carnetelor de munca, actiunea poate fi efectuata si consecutiv.
In art. 6 din norma speciala a legii nr.130/1999 se arata intreaga procedura prin care se obtine atestatul ITM, trebuie sa existe o decizie prin care persoana desemnata este imputernicita de angajator sa efectueze operatiuni in carnetele de munca.
Modul de testare este prevazut in art. 10 alin. 2 din aceeasi norma metodologica.
Testul este de fapt o rutina.
Atestatul eliberat dvs, da dreptul institutiei respective sau la orice alt angajator cu care aveti raporturi contractuale sa tina la sediu si sa faca operarile in carnetele de munca.
Alte precizari le gasiti in OMMS nr. 747/1999.
Atestare iru
aijin
Buna ziua. Pentru atestarea unei persoane sa completeze cartile de munca este necesar si un curs de inspector RU sau poate da examenul daca firma il ... (vezi toată discuția)
Inspector ru
aijin
Buna ziua. As dori sa stiu daca penru angarea pe un post de inspector RU este necesar cursul de perfectionare. Mentonez ca ma lucrat in domeniu, dar in cadrul ... (vezi toată discuția)