avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice expert/manager
Discuție deschisă în Achiziţii publice

expert/manager

care este diferenta intre un curs de achizitii la care obtii diploma de expert si un curs la care obtii diploma de manager...care din ele este prevazuta in nomenclator?
Cel mai recent răspuns: ContSters196669 , utilizator 13:57, 11 Martie 2011
Amandoua ocupatiile sunt cuprinse in COR:
123506 Manager achizitii, cu nivelul de instruire nedefinit: superior, dar nu neaparat
241940 Expert achizitii publice - nivelul de instruire: 4 (studii superioare).

Diferenta este ca nu poti urma un curs de expert achizitii daca nu ai studii superioare (nu neaparat economice), iar atributiile si competentele celor doua functii difera ca si complexitate, expertul fiind pe o treapta superioara (nu neaparat ierarhic) managerului de achizitii.

COR - Clasificarea ocupatiilor din Romania
Ultima modificare: Vineri, 11 Martie 2011
ContSters196669, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii pentru a fi manager ai.ciprian ai.ciprian Buna ziua, As vrea sa stiu care sunt conditiile legale pentru ca o persoana sa poata detine un post de management intr-o companie. Sunt ... (vezi toată discuția)
Post de conducere cu studii sau fara studii superioare robertsega32 robertsega32 Exista vreo prevedere legala sau vreo norma ITM care sa ma oblige sa angajez pe un post de conducere (sa zicem, un responsabil cu parcul auto, sau un sef de ... (vezi toată discuția)
Angajare administrator netu_ologu netu_ologu administratorul unei firme poate fi angajat ca patron (cf. COR),fara studii superioare? (vezi toată discuția)