avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vreau sa vand firma cu datorii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vreau sa vand firma cu datorii

Buna seara! Detin o firma care momentan este inchisa pe o peroada de 3 ani,este absolut ingropata in datorii datorita fostului admonistrator care abuzand de incredere s-a folosit de stampila firmei si si-a creat o miniafacere care ar fii trebuit sa fie platitoare de tva dar nemai faccand acest lucru datoriile pe firma mea au crescut iar el traieste in continuare fericit,eu insa ma tem ca numai pot face fata situatiei,imi puteti spune daca il pot acuza in vreun fel si ceea ce ar trebui sa fac petru ca este normal sa traga ponoasele cel ce a furat nu eu.va multumesc!:((
Cel mai recent răspuns: oap14 , utilizator 21:25, 13 Martie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
In conditiile in care administratorul a prejudiciat firma, aceasta il poate actiona in judecata.Ar fi recomandabil sa consultati un avocat in acest sens.
In afara administratorului puteti raspunde si dvs. daca aveti o functie de conducere in societate.
In conditiile in care se va dovedi culpa exclusiva a acestuia, acest aspect v-ar fi de mare folos.
Multumesc pentru raspuns...eu sunt patronul firmei...cu siguranta voi face un demers pe cale juridica in acest sens acum cand stiu sigur ca se poate .multumesc inca o data
multumec pt raspuns, insa mai am o intrebare, administratorul mi-a propus varianta de a ii vinde lui societatea cu tot cu datorii bineinteles , as vrea sa stiu care ar fii o suma pe care un patron de firma o poate cere in aceasta conditie sau o madaliatate prin care sa ma ghidez pentru a stabili o suma.multumesc!
administratorul raspunde de firma

Alte discuții în legătură

Obligatiile administratorului ADI.D ADI.D Buna ziua,am o mare problema,sotul meu a fost administrator la o firma a unui prietem care avea inchiriat un spatiu de la primarie.Ptr ca nu se putea face o ... (vezi toată discuția)
Vanzare firma cu datorii ContSters95349 ContSters95349 Buna ziua. Am o firma de transport marfa din 1995 si am un credit de 15.000 euro pe firma de aprox 3 luni si 2 facturi scadente peste 2 luni FARA fila cec in ... (vezi toată discuția)
Anaf: decizie tribunal neinstituita pepica pepica Buna ziua! Am fost asociat al unei societati care a inregistrat datorii catre anaf. S-au cesionat partile firmei, dar in scurt timp firma a intrat in ... (vezi toată discuția)