avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... lamurire urgenta (angajat si PFA) - e necesar actul de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

lamurire urgenta (angajat si PFA) - e necesar actul de proprietate al casei?

fiul meu doreste sa se angajeze la o firma , se ocupa cu sondaje, inregistrari date, nu prea stiu, si pt. angajare i se cere contractul de la casa.asta nu inteleg. pentru ce i se cere asa ceva , adresa nu rezulta din buletin? i-au spus ca pt. a se inregistra ca pfa. va rog frumos sa ma lamuriti.multumesc.
Cel mai recent răspuns: mixi64 , utilizator 09:01, 11 Martie 2011
Pt. Agajare nu e nevoie de acest document,ci copie dupa buletin si acte de studii.
Doar daca vrea sa se inregistreze la REg. comertului ca PFA si apoi firma sa-l anajeze cu contract de presteri servicii.:D.
multumesc pt.raspuns.intradevar a zis ceva de pfa, dar imi fac fel de fel da ganduri ca dau contractul casei.imi este teama sa nu o pierd. in ziua de azi te gandesti si la asa ceva. poate sunt eu mai grea de cap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua... În calitate de părinte disperat va implor ajutati ... Cornel66 Cornel66 Bună ziua... ÎN calitate de părinte disperat Va implor ajutati ma cu un raspuns, încotro sa o iau În 2018,fiul meu având vârsta de 21 de ani, a fost ... (vezi toată discuția)
Amenda administratia financiara andreeabrotacel andreeabrotacel Buna ziua, eu am infiintat un pfa in septembrie 2009 la reg comertului.Nu am incheiat contracte si nici nu am taiat facturi pana in mai 2010.Pentru ca m-am ... (vezi toată discuția)
Bună seara! ca părinte, mi am sprijinit financiar fiul pentru ... Anghe Anghe Bună seara! Ca părinte, mi am sprijinit financiar fiul pentru achiziționarea unui apartament, astfel: 1.000 euro (anteprecontract) + 15% avans. din ... (vezi toată discuția)