avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Eliberare adeverinta Primarie , cu cerere ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Eliberare adeverinta Primarie , cu cerere ?

Am nevoie de o adeverinta de la Primarie din care sa reiese ca sunt casnic . Refuza sa - mi elibereze adeverinta daca nu le duc o cerere in care sa arat la ce imi este necesara . Anul trecut mi-au eliberat o adeverinta prin care demonstram ca nu am datorii la Primarie , fara a avea nevoie de altceva . Anul asta , ?
Cel mai recent răspuns: lucijr66 , utilizator 18:20, 11 Martie 2011
Probabil ca nu inteleg limba romana vorbita ci numai scrisa.
Sa va faca o cerere prin care va solicita aceasta cerere. :D
Text extras din: Ordonanţă nr. 33/2002 - privind reglementarea eliberării certificatelor şi adeverinţelor de către autorităţile publice centrale şi locale

Art. 3. - (1) Certificatele si adeverintele se elibereaza numai la cererea scrisa a persoanei sau a persoanelor îndreptatite ori a mandatarului acestora si numai în situatia în care confirmarea, respectiv atestarea dreptului sau faptului, le privesc în mod direct.
Multumesc mult . Am sa ma conformez , desi vad ca faceti referire la prevederile Ord. 32/2002 , si anul trecut eram in 2010 . Ce sa mai inteleg ? Ca nu se cunoaste legea sau ca se cunoaste si nu se aplica ?
De principiu ,orice solicitare la o autoritate se face scris, pentru a se proba .
Am inteles . Multumesc frumos pentru explicatii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare adeverinta florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Am cerut la firma o adeverinta in care sa se specifice ca sunt angajata societatii si sa se specifice si data angajarii si ca s-au platit ... (vezi toată discuția)
Certificate si adeverinte eliberate de autoritati publice interval interval La cerere, autoritățile publice centrale și locale eliberează certificate și adeverințe. In mod normal, cuprinsul acestora trebuie sa aiba acoperire in ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta de munca copilul2010 copilul2010 Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Mama mea a depus cerere pentru pensionare anticipata si urmeaza sa-i vina decizia in curand. In calculul pensiei ... (vezi toată discuția)