avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sistemul informatic a cazut - s-a descoperit marfa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sistemul informatic a cazut - s-a descoperit marfa fara acte

Sunt Operator Pc in cadrul unui depozit si intr-o noapte in timp ce intocmeam actele sistemul a picat.Masina a fost descarcat dupa sigilare si s-au descoperit 2 paleti pe care nu aveau acte.In timp ce masina se descarca eu am trimis anexele celor 2 paleti magazinului prin fax cu ,confirmare de primire.Dupa aceea a urmat politie declaratii si un dosar de cercetare penala.Astazi am aflat ca firma nu se constitui parte civila in dosar.As dori sa aflu ce inseamna acest lucru.
Inseamna cumva ca dosarul nu-si mai are rostul?

Ultima modificare: Joi, 29 Mai 2008
lup4ever, utilizator
Cel mai recent răspuns: lup4ever , utilizator 06:30, 9 Iunie 2008
Ma rog, nu prea se intelege ce ati facut.

Ce incadrare a primit fapta dvs.?

Neconstituirea ca parte civila inseamna ca societatea nu are pretentii banesti de la dvs., nu ca va impacati. Dosarul isi are rostul.

GabrielaA a scris:

Ma rog, nu prea se intelege ce ati facut.

Ce incadrare a primit fapta dvs.?

Neconstituirea ca parte civila inseamna ca societatea nu are pretentii banesti de la dvs., nu ca va impacati. Dosarul isi are rostul.
Care este pedeapsa la care ma incadrez?

Daca prima oara eram cercetat ptr neglijenta in servici acum s-a schimbat incadrarea in furt pentru ca ``paguba`` depaseste 8000 lei
Este o paguba mare.
Sfatul meu este sa va angajati un avocat chiar din faza urmaririi penale.
~ Conținut șters la cerere ~
2. Sunteti operator PC, nu gestionar depozit. Aveti dispozitii interne referitoare la primire si gestionare marfa atasate fisei postului dumneavostra?

In fisa postului meu nu se specifica gestiune de marfa

3. Pastrati confirmarea trimiterii a faxului cu atentionarea pe care ati facut-o firmei referitoare la bunurile care nu se puteau justifica.

Am confirmarea de primire a faxului in magazin

Care este diferenta de timp din momentul in care ati primit marfa (ora de pe nota de primire a marfii) si momentul in care ati sesizat firma prin fax (ora trimiterii faxului)?

Circa 10 minute dar ora faxului este setata aiurea (gen cateva ore si minute in plus)

De obicei se iau niste masuri de reverificare a stocului primit, daca sesizarile sunt facute cat mai repede, de catre ambele parti implicate: cel care preda marfa si cel care primeste marfa...

De obicei magazinul anunta depozitul in termen de 24 ore daca exista plus sau minus in marfa.In cazul meu la descarcarea masinii seful de receptie a sunat si a anuntat atat primirea celor 2 paleti cat si a actelor pe fax
Ultima modificare: Luni, 9 Iunie 2008
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda cu tirul...... CORNEKUS CORNEKUS In urma unui anunt dat pe internet prin care ne exprimam dorinta de a cumpara ulei si zahar am fost contactati (conform email atasat) de firma XXX SRL acestia ... (vezi toată discuția)
Dosar penal grav ContSters105424 ContSters105424 Buna ziua! am lucrat la un magazin de bijuterii timp de 4 luni dupa care am plecat pt ca seful imi facea avansuri pe care nu le-am acceptat si se comporta ... (vezi toată discuția)
Depozit materiale de constructii in oras(zona rezidentiala) cafanu cafanu Buna ziua, As vrea sa supun dezbaterii un subiect care ma intereseaza in mod direct. Locuiesc in oras, intr-o zona de case(zona rezidentiala aflata in ... (vezi toată discuția)