avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... trecere teren din agricol in intavilan
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

trecere teren din agricol in intavilan

Buna ziua,
am un teren dat de primarie in baza legii 15/2003 care figureaza ca teren agricol sau arabil (nu mai stiu exact in momentul de fata pentru ca nu am actul in fata).Vreau sa ma apuc anul acesta de constructia unei case pe acest teren si mi s-a spus ca trebuie mai intai trecut in intavilan.Intrebarea mea este : unde trebuie sa ma adresez pentru aceasta, ce documentatie imi trebuie si cat ma costa aceasta trecere.Precizez ca locuiesc in sectorul Ilfov.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 10:06, 12 Martie 2011
Cred ca trebuie sa va adresati Primariei cu o cerere in acest sens.Ei cunosc costurile .Dar pentru aceasta trecere nu este normal sa platiti nimic cel putin asa banuiesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere din circuitul agricol a unui teren arabil ?????????? LiviaM LiviaM Buna! Detin un teren intravilan conform mentiunii din certificatul de urbanism si a CF-ului insa la categoria de folosinta in CF apare ca arabil, ce documente ... (vezi toată discuția)
Scoatere teren din regimul agricol armyra73 armyra73 care sunt pasii , taxele si timpul pentru scoaterea a 375m² in Pitesti , din regimul agricol , pentru a putea demara o constructie de locuit ?#-o (vezi toată discuția)
Actiune in constatarea aprobarii tacite, og 27/2003 Dascalu Camelia Raluca Dascalu Camelia Raluca Am cumparat un teren si ne-am apucat sa facem PUZ-ul. Am obtinut avizul de oportunitate si cand am trecut la pasul urmator,respectiv avizul tehnic consultativ, ... (vezi toată discuția)