avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sporul pentru conditii deosebit de periculoase ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sporul pentru conditii deosebit de periculoase constituie venit cu destinatie speciala?

Din cate am citit acest venit isi pastreaza destinatia afectatiei sale. Cine cunoaste mai multe?
Cel mai recent răspuns: Cadrian70 , utilizator 20:03, 17 Martie 2011
Nu cred ca este considerat venit cu destinatie speciala ...
Am gasit! Plenul Trib Suprem, Decizia de Indrumare nr. 14 din 23 Mai 1963 Considera ca acest spor are o destinatie speciala si anume de a asigura conditiile de aparare a organismului angajatului care lucreaza in mediu in mediu vatamator greu sau periculos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia de intretinere aaalinaaa99 aaalinaaa99 buna ziua ,as vrea sa stiu daca sporul pentru conditii deosebite de munca se include in castigul de munca ce se ia ca baza de calcularea pensiei de ... (vezi toată discuția)
Exista o problema de neconstitutionalitate ? + se incalca principiile salarizarii /legea 153 /2017 ? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Va rog frumos sa ne ajutati cu un sfat cu privire la un caz ce priveste un salariat. Un salariat a sustinut examenul de promovare ... (vezi toată discuția)
Legea cadru 153/2017 Rapeanu  Mihaela Gianina Rapeanu Mihaela Gianina Potrivit prevederilor Cap.I art.21 alin.1-4 prevede urmatoarele:(1) Munca suplimentară prestată peste programul normal de lucru, precum şi munca ... (vezi toată discuția)