avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu mediu pe unitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu mediu pe unitate

buna ziua
Am mai intrebat,s-a mai interbat fara ici un fel de raspuns.Se mai acorda un salariu mediu pe unitate la nasterea unui copil?Da sau nu??Daca da, de unde pot afla daca firma lacare lucrez se supune contractuluicolectiv de munca la nivel national?De la ei nu afli nimic!In 2007 dec. am nascut un baietel si mi s-a spus ca "de unde am scos prostiile astea"??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:42, 11 Martie 2011
depinde de fiecare unitate in parte
unele mai acorda
Numai daca societatea are ccm la nivel de unitate sau daca va raportati la ccm incheiat la nivel de ramura de activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi banesti pentru mamele care au nascut lucialuca lucialuca Buna ziua! Care sunt drepturile banesti de care beneficiaza o femeie care a nascut, fiind angajata intr-o unitate de stat (spital), in afara de indemnizatia de ... (vezi toată discuția)
Se mai acorda salariul mediu pe unitate la nasterea unui copil??? corina.trandafir corina.trandafir Buna ziua! in CCM la niv national 2007-2010 - Art. 51.se specifica: - in afara de ajutoarele prevazute de lege, la care au dreptul, salariatii vor ... (vezi toată discuția)
Prima de nastere de la angajator nikoly nikoly buna seara.eu si sotul meu lucram la aceasi societate si vrem sa stim daca vom primim amandoi bani,daca trebuie sa facem 2 cereri pentru a obtine prima de ... (vezi toată discuția)