avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... nulitatea unei probe
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

nulitatea unei probe

o proba audio video(pusa la dispozitie de una din parti) intr -un dosar penal nu este certificata si autentificata de procuror.Este lovita de nulitate?Dosarul se afla in faza de primul termen instanta.Ce sanse sunt ca judecatorul sa o anuleze
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 14:34, 11 Martie 2011
in considerarea respective probe, va ramane la latitudinea judecatorului decizia de a fi considerat proba pertinenta.
ca idee-partea adversa se poate apara usor(chiar sa o inlature0, pe considerentul ca respectiva proba este trucata, nu corespunde adevarului deoarece stiind ca este filmat a "fabulat" , a dizertat pe teme abstracte asa, fara noima si fond.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt probele video acceptate in instanta? unikul unikul buna ziua am si eu o problema....vroiam sa va intreb se poate face plangere penala doar pe baza unor probe video?Dak s-a inceput urmarirea penala...la o ... (vezi toată discuția)
De ce nu ar putea fi considerate inscrisuri inregistrarile audio-video in procesele de dreptul familiei cu obiect incredintarea minorului CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Situatia de fapt poate fi vazuta si mult mai bine perceputa de catre instanta prin vizionarea audio-video in prezenta partilor. Aflarea adevarului ar fi ... (vezi toată discuția)
Apel - civil Nătăfleț Nătăfleț Buna ziua, -domiciliul copilului- In cadrul sedintei de apel la TB, sa cerut judecatorului sa faca o cerere la DGASPC S4 pentru a vedea raportul facut de ... (vezi toată discuția)