avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... contracte servicii
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

contracte servicii

5.1Contractul inceteaza la cererea clientuluiprintr-o notificare adresata in scriscatre ''prestatorul de servicii''cu cel putin 30 de zile inainte de data la care se doresteincetarea contractului.Clientul se obliga sa plateascatoate datoriile scadentesi o despagubire in cazul incetarii contractului(nu este mentionata nicio suma pe tot parcursul contractului) inainte de expirarea duratei minime contractuale stabilite in CCP si TCG 5.2.Operatorul poate suspenda serviciile sau rezilia contractul in cazul in care clientul nu isi respecta obligatiile privind plata,a utilizarii abuzive a serv. << nici nu m-au lasat sa depun o cerere!>>

asa arata termeni si conditiile de reziliere din contractul meu cu operatorul GSM
ce mai pot face?

Alte discuții în legătură

Contracte ganya ganya Pe data de 16-02-2011 mi-a expirat contractul cu o companie GSM .Pe data de 08-02 -2011 am semnat un alt contract de retentie, mai mic ca valoare pe termen de ... (vezi toată discuția)
Contract companie de telefonie mobila blakbox61 blakbox61 Buna ziua.Am reinnoit contractul cu Vodafone telefonic.In contract nu se specifica suma cu care trebuie sa-i despagubesc pe cei de la Vodafone in caz ca renunt ... (vezi toată discuția)
Tergiversare reziliere contract abonament si trecere la cartela degetel2013 degetel2013 Am avut un contract la distantă (telefonic) cu VO pe o perioadă determinată (12 luni; 30.11.2012-30.11.2013). Nu am fost notificat şi nu am notificat o ... (vezi toată discuția)