avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda in UE si retinerea permisului de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda in UE si retinerea permisului de conducere

Am primit o amenda in republica Slovacia de 1655.00 euro pentru taxa de drum. Neavand atatia bani la mine mi-au retinut permisul de conducere. Intrebarea mea este aveau acest drept? eu acum ce fac daca nu am momentan acesti bani? nu mai circul cu masina avand in vedere faptul ca aceasta e meseria mea?
#-o
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 14:53, 11 Martie 2011
Interesati-va la Ambasada SLOVACIEI

Cancelaria: Bucuresti,Str. Otetari, nr.3
Telefon: 312.68.22 / 312.68.23
Fax: 021-615.03.38, 312.24.35
Ambasador: E.S. Dl. Jan SOTH

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nevoie de ajutor pentru retrocedare din strainatate laura.p laura.p Buna ziua Cum as putea sa intru in posesia unei mosteniri in alta tara (Slovacia)? In 1996 am facut o cerere de retrocedare dar raspunsul de la ambasada a ... (vezi toată discuția)
Casatorie intre cetatean roman si ugandez KOOK3 KOOK3 Buna. DE unde pot face rost de certificat de cutuma pentru un cetatean ugandez daca el este pe teritoriu romaniei si nu avem ambasada sau consulat in UGANDA ... (vezi toată discuția)
Acte si alte proceduri necesare pt casatorie in romania cu un cetatean egiptean laraiva laraiva Buna sa va fie inima! Doresc sa ma casatoresc in Romania cu un cetatean egiptean. 1.Stiu ce trebuie pt Primarie,dar nu sunt lamurita cu Apostila care ... (vezi toată discuția)