Se poate asa ceva? prima instanta a judecatoriei sa dea sentinta " definitiva si irevocabila" in caz de contestare a PV Politiei Rutiere?
sunt student la drept dar nu inteleg nimic din asta:
1 PV nesemnat de catre contestatar dar semnat de catre un martor fictiv care nu se mai afla in tara si pe care instanta renunta sa-l mai audieze pana la urma
2 echipajul de politie nu ma opreste in conditiile prevazute de codul ruiter (adica nu ma opreste deloc) ... cand am ajuns la destinatie si am coborat din masina, dupa un timp mi s-au cerut actele... nu tu semnale luminoase, baston reflectorizant... nimic .
3 instanta urmareste inregistrarea video fara sa gaseasca nici un motiv pt care sa fiu oprit ...
si cu toate astea sentinta imi acorda dreptate doar in parte ... mentinand amenda cea mai mare.....
.... dovada la dosar, insemnand caseta Video de pe masina echipajului?
... am vizionat caseta impreuna cu presedintele instantei si grefiera dar nu am vazut nici o hartie cum ca ar fi autorizat, testat, resetat, etc desi am cerut probarea acestor lucruri in contestatia initiala ... instanta pur si simplu a "sarit" peste mai multe dintre cererile facute de mine initial ....
Da , astfel de inregistrari trebuiesc facute cu aparate autorizate. Exista jurisprudenta in acest sens, dar nu am ceva concret sa va dau.La sect. 1 au fost multe astfel de spete.