avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recurs - plangere contraventionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recurs - plangere contraventionala

ajutati-ma va rog cu un raspuns!In data de 11.09 2010 am depus un recurs la un PV de contraventie si mi s-a dat termenul pe 23.03 2011.Intre timp adica azi,am aflat ca datorita legii cu Noua Reforma in Justitie nu se mai face recurs la PV de contraventie.Este adevarat?Atunci de ce mi s-a mai dat termen la recurs deci procesul merge mai departe?Cu permisul ce fac?[l-am luat inapoi cu certificatul de grefa prin 05.2010]]Cand trebuia sa-l depun la politie?Cand a aparut legea in Monitorul Oficial? Cam multe intrebari dar credeti-ma ca sunt disperat.Lucrez ca sofer la pompieri si cu restructurarile care se anunta sunt in primejdie sa-mi pierd sreviciul pt.o banala incalcare de linie continua.Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: gan92 , utilizator 19:05, 11 Martie 2011
Sentinta dvs a fost pronuntata inainte de intrarea in vigoare a noii reforme.
deci???!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs contestatie contraventie proces inceput 2010 radu_mc radu_mc In cazul in care o societate are proces - contestatie la Judecatorie pentru o contraventie, contestatie depusa la inceputul anului 2010, insa prin amanari ... (vezi toată discuția)
Anulare pv de contraventie dantintesan dantintesan Buna seara. Am avut un proces prin care am atacat un pv de contraventie, iar instanta a dat urmatoarea solutie: \\"Solutie: Admite plângerea. Anulează ... (vezi toată discuția)
Permis retinut 30z depasire pe linie continua i0n i0n va salut, in urma cu cateva zile mi-a fost retinut permisul pentru 30 de zile pentru depasire pe linie continua. Ce si cum s-a intamplat: ma aflam pe un DN ... (vezi toată discuția)