avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare salar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare salar

Am lucrat ca vanzatoare la un magazin de haine cu contract part time, s-au ivit ceva probleme(nu din partea mea) si a trebuit sa imi dau demisia. Am de luat bani pe 2 saptamani de munca si patronul nu vrea sa mi-i dea, cum sa procedez?
Precizez ca nu m-a anuntat cu 2 saptamani inainte sa imi caut job, si nici nu am fluturasi sau cum sa demonstrez salariul.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:03, 11 Martie 2011
Actiune in instanta, demonstrati cu martori.
Daca ma duc la ITM nu pot rezolva nimic?
Porter a scris:

Daca ma duc la ITM nu pot rezolva nimic?

Puteti depune o sesizare si la ITM, dar aceasta institutie nu-l poate obliga pe angajator, ea poate constata neplata salariului si sa stabileasca un termen pana cand trebuie sa vi-l plateasca ... daca nu-l respecta , atunci exista posibilitatea sanctionarii cu amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacerea contractului de munca cu litera i... ce pot sa fac?ajutor boamba_klaudiu boamba_klaudiu Buna Seara ! Problema mea este urmatoarea : Astazi nu m-am prezentat la servici ci doar am fost sa depun solicitarea de incetare a activitatii incepand cu ... (vezi toată discuția)
Demisie nixnix nixnix buna ziua am o intrebare si va rog daca se poate sa mi dati un raspuns din august 2012 si pana la data de 29 dec 2012 am lucrat la un magazin ,patronul ... (vezi toată discuția)
Lichidarea angajatului B_Larisa B_Larisa Buna ziua! Pana ieri am fost angajata ca si vanzatoare la un magazin. Patronul a vandut magazin, iar noul patron l-a preluat cu tot cu angajati. Ieri s-a facut ... (vezi toată discuția)