avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... documente necesare inscriere barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

documente necesare inscriere barou

am primit decizia de primire barou, cu scutire examen, ca avocat definitiv. Imi puteti spune ce formalitati mai trebuie sa indeplinesc pentru inscriere pe tablou si apoi la administratia financiara?. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ady75 , utilizator 19:36, 20 Martie 2011
Achitati taxa de inscriere in tabloul avocatilor definitivi, stabiliti locatia pentru sediu , depuneti cererea la barou pentru infiintarea cabinetului, declarati activitatea la finante si solicitati codul fiscal, achizitionati formularistica (delegatii, contracte, chitantiere, facrturiere), dupa ce aveti cod fiscal luati registru unic de control, declaratie la casa de asigurari de sanatate ....
Domiciliu este in alt oras si judet decat localitatea in care va fi sediul cabinetului individual. La finante ma inregistrez la domiciliu sau la sediul cabinetului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediul fiscal oana_marria oana_marria pentru avocatii stagiari, trebuie sa isi faca sediu fiscal?ce acte sunt necesare si unde anume se face, pe cabinetul in care exercita activitatea sau pe ... (vezi toată discuția)
Avocat stagiar - inscriere la administratia financiara yx32_angel yx32_angel Am o intrebare pentru avocatii stagiari...care s-au inscris deja la administratia financiara... Ne puteti informa si pe noi, ce ce urmeaza sa mergem sa facem ... (vezi toată discuția)
Registre avocati B06D4N B06D4N Am inteles ca ne trebuie registre gen: - Un registru de încasări şi plăţi (cod 14-1-1/b); - Un registru inventar (cod 14-1-2/a) Daca stie cineva de ... (vezi toată discuția)