avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire drept de acrescamant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire drept de acrescamant

sunt singur succesor in viata,dupa un unchi(frate cu mama),nu am decat certificatele parintilor de deces,unchiul a fost casatorit (decedati ambii)si fara copii,am un teren pe care nu am acte insa apare la cadastru unchiul meu,ce actiune sa introduc in instanta si impotriva cui?pt ca nu mai am alte acte si am si o varsta inaintata.se poate face numai la notar si cu martori?multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 11 Martie 2011
redpipe, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:15, 11 Martie 2011
sotia unchiului traieste sau e decedata? trebuie sa va asigurati ca sunteti singurul care aveti vocatie succesorala. puteti face succesiunea la notar. insa trebuie sa aveti si certificatele de deces ale unchiului si matusii dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari succesiune noiklosa noiklosa Am o ruda care a decedat (matusa), eu fiind unicul mostenitor. 1. Succesiunea prin notar (nu in instanta) se dezbate obligatoriu in orasul unde isi avea ... (vezi toată discuția)
Explicatii ptr o succesiune doina bacanu doina bacanu va rog daca se poate sa ma lamuriti : daca sunt 2 frati care au dreptul la casa parinteasaca si unul din frati a decedat iar cei 2 copii ai lui nu au pretentii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. prezentam cazul: a (sot), b (sotie), c (fiu) razvypitesti razvypitesti Buna ziua. Prezentam cazul: A (sot), B (sotie), C (fiu) \"A\" adecedat, B a decedat, fiul ,C la fel \"A\" mai are/a avut 3 frati (unii in viată, alții ... (vezi toată discuția)