avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Despre legea 112 / 1995 ce solutiii, variante si ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Despre legea 112 / 1995 ce solutiii, variante si raspunsuri imi puteti propune !!!!!!!!!!!

Buna ziua . Ma numesc,IULIAN si am urmatoarea problema :
In luna OCTOMBRIE 2008 , am facut o refinantarea unui credit existent cu care o parte din bani mi-am achitat vechiul credit si cu restul din banii ramasi si cu ce am mai economisit atat eu cat si fratele meu mai mic , i-am folosit ca AVANS LA CUMPARAREA LOCUINTEI PARINTILOR MEI ,care pana la momentul cumpararii locuiau ca chiriasi in baza unui contract de inchiriere.
LOCUINTA A FOST CUMPARATA PE NUMELE PARINTILOR MEI , IN LUNA MARTIE 2009, PRIN LEGEA 112/1995 , CU CONTRACT DE VANZARE - CUMPARARE CU PLATA IN RATE PE O PERIOADA DE 20 ANI SI CU PLATA A UNUI AVANS DE MINIM 10 % DIN PRETUL DE VANZARE A IMOBILULUI , INTRE S.C. LOCONFORT S.A. GALATI in calitate de vanzator SI PARINTII MEI in calitate de cumparatori .
Deoarece aceasta casa a fost cumparata cu ajutorul celor doi copii ( iulian si ionel ) PRIN ACHITAREA AVANSULUI SI PRIN PLATA RATELOR LUNARE ( 50%- iulian si 50%-ionel ) ; PARINTI MEI VOR SA SE ASIGURE CA ACEASTA CASA VA RAMANE IN INTREGIME NUMAI CELOR DOI COPII ( IULIAN SI IONEL ), DIN NUMARUL TOTAL AL COPIILOR , DUPA MOARTEA LOR.
AS DORI SA NE PUTETI INDRUMA CARE SUNT CAILE SAU CHIAR ETAPELE PENTRU CA CEI DOI COPII : IULIAN SI IONEL SA INTRE IN POSESIA LOCUINTEI CAT PARINTII SUNT INCA IN VIATA , PENTRU A NU NE INTAMPINA PROBLEME DUPA MOARTEA LOR IN RAPORT CU CEILALTI COPII AI LOR .
DACA SAR PUTEA CA NOI CEI DOI FII : IULIAN SI IONEL SA PRELUAM ACEST CONTRACT DE VANZARE - CUMPAREA CU PLATA IN RATE SI SA NE LUAM OBLIGATIA CU INTRETINEREA PARINTILOR PANA LA MOARTEA LOR .
SI STIIND CA CONFORM LEGII 112/1995 LOCUINTA NU POATE FII INSTRAINATA PANA LA ACHITAREA INTEGRALA A PRETULUI DE VANZARE A ACESTUIA , DAR NU MAI PUTIN DE 10 ANI DE LA DATA CUMPARARII .
VA MULTUMESC ANTICIPAT , SI ASTEPT CU NERABDARE SOLUTIILE SI VARIANTELE PE CARE MI LE PROPUNETII DUMNEAVOASTRA !!!!
Cel mai recent răspuns: dorin iulian , utilizator 14:56, 14 Martie 2011
pot sa va spun ca sunt mai multe solutii in problema ridicata de dvs.
av zagrean
multumesc ptr raspuns , si care ar fii acele solutii ptr problema mea ??!! sau lasati si mie o modalitatea de comuncare ( nr de tel ; email ;si altele ) . va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre legea 112 / 1995 ce solutiii, variante si raspunsuri imi puteti propune !!!!!!!!!!! dorin iulian dorin iulian Buna ziua . Ma numesc,IULIAN si am urmatoarea problema : In luna OCTOMBRIE 2008 , am facut o refinantarea unui credit existent cu care o parte din bani mi-am ... (vezi toată discuția)
Ce solutie , variante imi propuneti ?????? dorin iulian dorin iulian Buna ziua . Ma numesc,IULIAN si am urmatoarea problema : In luna OCTOMBRIE 2008 , am facut o refinantarea unui credit existent cu care o parte din bani mi-am ... (vezi toată discuția)
L 112 / 1995 solutii ????? dorin iulian dorin iulian Buna ziua . Ma numesc,IULIAN si am urmatoarea problema : In luna OCTOMBRIE 2008 , am facut o refinantarea unui credit existent cu care o parte din bani mi-am ... (vezi toată discuția)